Veelgestelde vragen

Ledenactie - Voetbal

Ik wil graag eerst meer informatie, hoe kan ik dit aanvragen?

Nadat je het formulier hebt ingevuld zal de club contact opnemen voor een kennismaking. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die op dat moment stellen.

Zit ik ergens aan vast als ik meedoe aan deze actie?

Nee, de Ledenactie is bedoeld ter kennismaking met de club. Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt de club hiervoor contact met jou op. Na de kennismaking kun je beslissen of je lid wilt worden.

Kan ik ook iemand anders aanmelden?

Via het formulier op de pagina kun je jezelf en/of je kind(eren) aanmelden.

Weet je iemand anders die dit misschien ook leuk vindt, stuur de actie dan door.

Mijn ouders/verzorgers zitten krap bij kas, kan ik wel lid worden?

Hiervoor zijn speciale instanties die jullie hierbij kunnen helpen. De club verwijst jullie hiervoor graag door, zodat iedereen kan meedoen.

Moet ik ook contributie betalen?

Via deze Ledenactie kun je eerst vrijblijvend kennismaken met de club. Nadat je het formulier hebt ingevuld neemt de club hiervoor contact met jou op. Als je daarna besluit om daadwerkelijk lid te worden, moet je hiervoor ook contributie betalen.

Ik ben al lid, hoe kan ik helpen met de Ledenactie?

Ken jij iemand die het misschien ook leuk vindt om lid te worden? Stuur de actie dan door. Als diegene zich aanmeldt via jou, dan maken jullie beide kans op mooie prijzen.

Kan ik ook iets winnen met deze Ledenactie?

Jazeker. Als jij je aanmeldt voor de Ledenactie via één van onze huidige leden, dan maken jullie allebei kans op mooie prijzen.

Ben je al lid? Dan kun je mooie prijzen winnen door de actie door te sturen naar anderen die nog geen lid zijn.